Şiir Yarışmasında İl İkincisi Olan Öğrencimize Ödül Takdimi

24.04.2023 126

Milli egemenliğin sembolü TBMM’nin kuruluş yıldönümü ve dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yarının teminatı ve geleceğimiz olan çocuklarımıza adanmıştır.

İlimizde  bu sebeple tüm okul ve ilçelerin katılımıyla gerçekleştirilen  ortaokullar arası şiir yarışmasında, okulumuz 6/A öğrencisi Gülsüm YİĞİT, ilçe 1.si ve il 2.si derecelerine layık görülmüştür. Öğrencimize ilçe stadyumunda gerçekleştirilen törende hediyesi takdim edilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dünya çocuklarına armağan edilen bu anlamı günün 103. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyor; Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.