Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinliğimiz

Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinliğimiz

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretim programlarının yanında öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik kültürel ve sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.

26.04.2024 15

Bu amaçla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla;  "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlendi.

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Gülen TURAN tarafından okulumuzda açılan Fen kurslarında öğrencilerimizle "Oyunlarla laboratuvar kurallarının kavratılması ve deneysel çalışmalara karşi olumlu tutum geliştirilmesi", "Gezi ve gözlemlerle fen bilimlerine duyulan ilginin arttırılması", "Oyunlarla fen öğretimi" ve "Oyunlarla rekabet duygusunun geliştirilmesi ve fen bilimlerine karşı olumlu tutum geliştirilmesi" konulu etkinlikler gerçekleştirdi. Öğretmenimiz Gülen TURAN'a  teşekkür ederiz.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024